Σε πλήρη εξέλιξη τα έργα για την διάλυση της Ελλάδας

Η απαράδεκτη απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου της Χάγης να θεωρήσει σύμφωνη με το διεθνές δίκαιο την ανακήρυξη της ανεξαρτησίας του Κόσσοβου, μιας περιοχής που...
ιστορικά και πολιτιστικά ανήκει στους Σέρβους αλλά είχε εποικιστεί από Αλβανούς, θα επηρεάσει αρνητικά το μέλλον της χώρας μας και της Βαλκανικής.

Η απόφαση αυτή παρά την πρακτικά μικρή νομική της αξία, έχει μεγάλη πολιτική σημασία.

Η απόφαση μαρτυρά την επιθυμία της Αμερικανικής Νέας Τάξης πραγμάτων που επιβλήθηκε το 1989-90, μετά από την πτώση της ΕΣΣΔ, να προχωρήσει στους τελικούς σχεδιασμούς της σε βάρος της ανθρωπότητας.

Να προχωρήσει στην τελική ευθεία για την κατάργηση των "εθνικών κρατών", την κατάργηση των συνόρων, της εθνικής κυριαρχίας και κατ΄ επέκταση του δικαιώματος της λαϊκής κυριαρχίας, αξιοποιώντας για τον σκοπό αυτό την στρατιωτική ισχύ όπως έκανε στην Γιουγκοσλαβία, "μειονότητες" αλλά και πολιτικά - διπλωματικά μέσα.

Είναι γνωστό σε όλους ότι η διάσπαση του ενιαίου χώρου Κύπρος - Αιγαίο - Θράκη αποτελεί τον υπ΄ απιθμόν 1 στόχο των ΗΠΑ στην περιοχή μας.

Οι έρευνες κοιτασμάτων πετρελαίου από τα Τουρκικά πλοία Τσεσμέ και Πίρι Ρέϊς εντός της Ελληνικής Υφαλοκρηπίδας και εντός των ορίων της Ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης όλο το προηγούμενο διάστημα, έρευνες οι οποίες έγιναν με την χλιαρή έως ανύπαρκτη αντίδραση της Ελληνικής Κυβέρνησης, αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Αυτά και άλλα μας οδηγούν στην κατάργηση της Συνθήκης της Λωζάνης του 1923, και των Συμφωνιών του 1931, του 1947 και 1948 για τα Δωδεκάνησα.

Συναινούν σε τετελεσμένα και διπλωματικές-πολιτικές πρακτικές που οδηγούν βήμα - βήμα στην διχοτόμηση του Αιγαίου, την "Ιμβροποίηση" της Κύπρου και την "Κυπροποίηση" της Θράκης.
 
ΠΗΓΗ: ΣΚΟΥΛΗΚΙ