ΒΙΝΤΕΟ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΦΩΤΙΑ ΠΗΡΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


ΦΩΤΙΑ ΠΗΡΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΜΟΛΟΤΟΦ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ..ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΕ Η ΟΜΑΔΑ "ΔΙΑΣ" ΕΚΤΑΤΑΜΕΝΕΣ ΖΗΜΙΕΣ.

Δείτε το βίντεο στο τέλος της ανάρτησης.

Εγκλωβισμένοι είναι οι βουλευτές και οι επιστημονικοί συνεργάτες της Βουλής σε κτίριο πέριξ της Βουλής, στο οποίο στεγάζονται γραφεία βουλευτών και άλλες υπηρεσίες του Κοινοβουλίου.
Σύμφωνα με ...
αυτόπτες μάρτυρες, πήρε φωτιά από μολότοφ ο πρώτος όροφος του κτιρίου, η οποία έχει πλέον σβηστεί.

Πληροφορίες μιλούν για εκτεταμένες ζημιές ενώ ξυλοκοπήθηκε ο πρωην υπουργός της Ν.Δ Κωστής Χατζηδάκης . Δείτε εδώ.
Επίθεση με βόμβες μολότοφ εξαπέλυσαν κουκουλοφόροι που παρεισήφρησαν στην πορεία της Γ.Σ.Ε.Ε. και της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στο Υπουργείο Οικονομικών. Από τις μολότοφ ξέσπασε μικρή πυρκαγιά στην είσοδο του κτηρίου που κατασβέστηκε άμεσα. Σημαντικές ζημιές προκλήθηκαν στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Τα επεισόδια χαρακτηρίστηκαν από ιδιαίτερη ένταση και αγριότητα, ενώ οι εστίες των συγκρούσεων ήταν σε όλο το μήκος της πλατείας Συντάγματος και από τις δύο πλευρές.

Υπήρχαν αρκετές περιπτώσεις στις οποίες οι δυνάμεις της Αστυνομίας έχασαν τον έλεγχο και αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν, προκειμένου να αποφύγουν τις επιθέσεις, κυρίως με δεκάδες βόμβες μολότοφ των διαδηλωτών. Χαρακτηριστικό είναι ότι αναγκάστηκαν να επέμβουν δεκάδες μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ακριβώς πάνω στην πλατεία Συντάγματος, για να αναγκάσουν τους διαδηλωτές να αποχωρήσουν.